Tilbage

Bende Hauge Jensen

Bende er dagplejer i distrikt 8 - Snejbjerg og Studsgård. Læs om hende her.
15. marts 2021

I mit hjem bor min mand Brian og vores to yngste piger Anna og Mia og hendes kæreste Alexander. Vi har yderligere to piger, som nu er flyttet ud. I huset bor også tre katte, som dog er meget ude. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i vuggestue i mange år, og jeg har også tidligere været dagplejer.

Jeg lægger stor vægt på, at børnene får en tryg og omsorgsfuld hverdag, og jeg møder den enkelte med anerkendelse og nærvær. Det er vigtigt for mig at være på gulvet med børnene; jeg elsker at lege og synge med børnene, være kreativ og udforskende.

Hos mig er der plads til glæde og begejstring, jeg planlægger sjove og lærerige aktiviteter ud fra børnenes udviklingsniveau og interesser. Vi fordyber os, eksperimentere og får ny viden.

Jeg støtter børnene i at blive selvhjulpne, så de får et højt selvværd og en følelse af at kunne mestre de udfordringer, de møder på deres vej. Det gør jeg ved at rose og opmuntre  -  jeg støtter i det der er svært og fremhæver alt det der går godt.

Jeg tilbyder børnene en sund og alsidig kost med tanke på Sundhedsstyrelsens kostråd. Der vil ofte være hjemmebagt brød og små lune retter.

Jeg har taget kurser indenfor sprog og motorik, jeg har gennemgået Herning modellens kursusforløb, og jeg har taget et modul i Social inklusion.

Dekorativt

Om mig

Bende Hauge Jensen
Drejet 74
Snejbjerg
7400 Herning