Tilbage

Mie Kjeldsen

Mie er dagplejer i distrikt 13 - Kibæk. Læs om hende her.

Hej

Jeg hedder Mie og jeg har været dagplejer siden april 2020. Jeg er uddannet pædagog (2019), med speciale indenfor dagtilbudspædagogik (0-6 år). Jeg er en meget positiv og rolig person. 

I mit arbejde som dagplejer lægger jeg stor vægt på børnenes udvikling og trivsel. Dette bl.a. gennem et trygt og sundt læringsmiljø, samt en anerkendende tilgang til børnene. 

I min dagpleje har jeg stort fokus på børneperspektiver, hvilket vil sige at jeg tager udgangspunkt i hvad børnene udtrykker gennem nonverbal og verbal kommunikation (gestik, mimik og kropslige bevægelser). Desuden vægter jeg det gode forældre samarbejde meget højt. Dette gennem en god og ærlig dialog. 

I hverdagen har jeg desuden fokus på børnenes selvhjulpenhed. Hvilket betyder at de hjælper til i forskellige henseender, som f.eks. borddækning, oprydning, selv at tage deres overtøj af og på, pottetræning (når de viser tegn til at smide bleen) mm. Alt dette forgår selvfølgelig med min støtte, hjælp og guidning, afhængig af hvad det enkelte barn har brug for, for at kunne udføre den enkelte handling. 

Vi synger dagligt, leger, hygger, udforsker og går på opdagelse enten i haven eller tager en tur i barnevognen på f.eks. skovtur eller legeplads. Vi er kreative, gynger, bygger huler, tegner, maler, klippe/klistrer, danser, spiller musik, laver gymnastik, tumler, fjoller og meget andet, det er kun fantasien som sætter grænser. Vi kan dog også tage en dag hjemme, hvor vi bare hygger og nyder hinandens nærvær.

Dekorativt

Om mig

Mie Kjeldsen
Landsbyparken 57
6933  Kibæk