Tilbage
Mette er dagplejer i distrikt 9 - Hammerum og Gjellerup. Læs om hende her.

Jeg hedder Mette. Jeg er gift med Kurt og har været det siden år 2000. Vi har 4 udeboende børn og 3 skønne børnebørn. I vores hjem vil I udover os møde katten Basser, som er en ældre herre. Vi har et røgfri hjem. 

Jeg har sammenlagt arbejdet som dagplejer i ca. 18 år og er herudover uddannet social- og sundhedshjælper i 2012 og pædagogisk assistent i 2020. 

Jeg brænder for mit arbejde og lægger stor vægt på tryghed og nærvær i børnehøjde. Jeg fokuserer meget på at udvikle sociale kompetencer, sproglig udvikling og på børnenes krop og bevægelse. Min fornemste opgave er at give børnene omsorg og have et tillidsfuldt samarbejde, så vi sammen kan skabe en hverdag for børnene med glæde og udvikling. 

I min dagpleje bruger vi meget tid udendørs med f.eks. gåture til rideskolen, besøge legepladser eller leg i haven. En dag i ugen har vi halvdags-legestue med netværksgruppe, hvor vi arrangerer forskellige pædagogiske tiltag efter årstiden. Jeg er også rigtig glad for at være kreativ med børnene, hvor vi tegner, maler, klippe/klistre, tumler, spiller bold og meget andet - det er kun fantasien, der sætter grænser.

Dekorativt

Om mig

Mette Meinved Andersen
Villavej 7, Hammerum
7400 Herning