Tilbage

Randi Bang Pedersen

Randi er dagplejer i distrikt 2 Vildbjerg og Timring. Læs om hende her.

Jeg hedder Randi og bor på et nedlagt landbrug lidt uden for Timring. Her bor jeg sammen med min mand Sten, vores to fælles drenge og Stens datter. Vi har også en masse dejlige dyr - køer, mini ponyer, høns, fisk, kat og hund (den er ikke i kontakt med børnene). Desuden har vi en dejlig stor have, hvor der også er sandkasse og gynge.

Jeg er en omsorgsfuld, kærlig og meget positiv pige. Jeg ønsker åbenhed, ærlighed og gensidig tillid, så vi kan få et godt samarbejde omkring jeres barn.  Jeg vægter tryghed og nærvær højt!

Hos mig vil børnene få stor glæde af naturen og dyrene…. Et ordsprog lyder: "Udebørn er sunde børn". Jeg vil gerne lære børnene om princippet "fra jord til bord". Der skal selvfølgelig også være masser af plads til leg og hygge J

Vi er 4 dagplejer i Timring, som holder legestue rundt ved hinanden. Vi tager også på besøg i Timring børnehave og hallen, hvis vejret tillader det. Jeg er så heldig, at have fået stillet en Christiana cykel til rådighed, så vi rigtig kan komme på tur.

Dekorativt

Om mig

Randi Bang Pedersen
Smækbjergvej 5, Timring
7480  Vildbjerg