Tilbage

Dorit Borup

Maibrit er dagplejer i distrikt 5 - Sunds og Ilskov. Læs om hende her.

Jeg er en smilende, positiv, kærlig og omsorgsfuld person, som vægter mit arbejde højt. Jeg har selv 3 børn - 2 piger og en dreng.

I mit arbejde som dagplejer er det vigtigt for mig, at give børnene nærvær og omsorg. At skabe et trygt og hjemmeligt miljø, så de trives og udvikler sig bedst muligt. Jeg har god plads til børnene inde som ude, så de har god plads til at udfolde sig. Jeg tager hensyn til det enkelte barns behov, og gør hvad jeg kan, for at vi alle kan få en god og oplevelsesrig hverdag, og alle kan indgå i et fællesskab med andre. Her er der plads til fri leg. Vi nyder naturen og det den har at byde på. Leger i haven, går i legestue og mødes med andre dagplejere og børn. Vi leger, bager, kigger i bøger, læser, synger, danser, hygger og kan godt lide at fjolle og have det sjovt. Jeg arbejder efter de pædagogiske læreplaner, hvor jeg bl.a. styrker barnet socialt, sprogligt og deres personlige udvikling. Jeg har selv deltaget og deltager i kurser, så jeg også selv kan udvikle mig fagligt.

Jeg sætter pris på et godt samarbejde med forældrene, hvor ærlighed og god kommunikation er vigtigt for, at hverdagen med børnene bliver optimalt.

Det er et allergivenligt hjem uden dyr og røg. 

Dekorativt

Om mig

Dorit Borup
Rønne Alle 191
7451  Sunds

Født 1969

portræt af dorit borup