Tilbage

Christina Rafn Thiesen

Christina er dagplejer i distrikt 5 - Sunds og Ilskov. Læs om hende her.

I mit hus kan i møde min mand Michael, der er lastbil chauffør, vores søn Mathias og vores datter Cecilie, som bor sammen med kæresten Marcus og vores barnebarn.

I mit arbejde som dagplejer er det vigtigt for mig at give børnene en krammer, omsorg og nærvær i trygge og hjemlige omgivelser, så i som forældre roligt kan slappe af og have en god arbejdsdag.

Det at være en del af børnenes dagligdag og give dem en god kuffert med en masse indlæring, så de kan klare sig videre gennem årene, er en fantastik ting, at være en del af.                                                       

I hverdagen lægger jeg stor vægt på forskellige aktiviteter, ude som inde, arbejder bl.a. med sproglig udvikling, babytegn og de pædagogiske læreplaner, forbi det har stor betydning for barnets videre udvikling.

Vi går en tur i skoven, kigger og røre bladene, der har mange farver, besøger biblioteket og låner bøger med hjem, som et led af dialogisk læsning, hoppe i vandpytter m.m.

Sang er en naturlig del af hverdagen både hjemme og ude, hvor vi synger om de ting vi ser, jeg mener sang kan skabe glæde, ro og styrke barns sproglige udvikling.  

Jeg værdsætter et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde med åbenhed og ærlighed.
Hjemmet er røgfrit og delvis dyre fri, vi har akvariefisk i stuen.

Dekorativt

Om mig

Christina Rafn Thiesen
Kastanievej 24
7451  Sunds

Født 1976

portræt af christina thiesen