Tilbage

Maria-Louise Vallebæk

Maria-Louise er dagplejer i distrikt 10 - Lind og Høgild. Læs om hende her.

Alle kalder mig My, men mine forældre har døbt mig Maria-Louise. Jeg bor sammen med min mand Jan og vores to drenge - Luca og Marley. Adressen rummer også vores gamle kat Nuller - han opholder sig dog ikke i samme rum som børnene. Derudover kan man møde min veninde Marianne, som ofte hjælper med mine egne børn ved fx sygdom eller hente/bringe.

Jeg er en glad og smilende person og jeg kan godt lide at fjolle og grine sammen med børnene. Så I vil kunne finde mig dansende rundt i stuen med jeres barn eller ligge på gulvet og lege flyvemaskine. Det er så vigtigt at grine.

Jeg er uddannet pædagog. Og har arbejdet med det på forskellige områder. Jeg går meget op i mit fag. Derudover er sundhed vigtig for mig, og derfor køber jeg en del økologisk, samt vores hjem er røgfrit. For mig er det vigtig at komme ud hver dag - dog ikke for en hver pris. Det er vigtig for mig at se børnenes unikke behov. Jeg vil gerne give børnene omsorg og en tryg hverdag, mens de er hos mig. Derudover er forældresamarbejdet en høj prioritet.

Det var lidt om mig, glæder mig til at hilse på Jer og Jeres guld

Om mig

Maria-Louise Vallebæk
Vestertoften 12,  Lind
7400  Herning

 

portræt af my