Tilbage

Inger Bruun Elmkvist

Inger er dagplejer i distrikt 7 - Herning og Gullestrup. Læs om hende her.

Jeg har været ansat som dagplejer i Herning Kommune siden 2017. I mit hus møder du min mand, Anders, og vores tre piger. Jeg er oprindelig uddannet lærer i bl.a. fagene dansk, musik og biologi, så jeg kender til vigtigheden af den sproglige udvikling igennem både læsning og sang og musik. Jeg har stor fokus på børnenes sproglige udvikling, og ønsker at understøtte den gennem sang, musik og læsning.

Samtidig er jeg selv et stort udemenneske med en stor forkærlighed for naturen. Børnene vil komme til at få fingrene i alt hvad naturen kan bringe. Vi skal f.eks. hjælpe hinanden med at så noget at køkkenhaven til, holde øje med at det spirer, høste det og til sidst forberede og spise, hvad vi såede. Vi er allerhelst ude hver dag - enten i den store have eller på en gåtur i nærmiljøet.

Jeg strukturerer hverdagen så den er forudsigelig for barnet. Forudsigelighed skaber tryghed, og tryghed giver de bedste betingelser for den optimale udvikling for det enkelte barn. I dagligdagen integreres det enkelte barn i dagens gøremål i forhold til dets alder, f.eks. dække bord, madlavning m.m.

I dagligdagen har jeg fokus på at arbejde med de pædagogiske læreplaner i fællesskabet med børnene.

En formiddag hver uge tager jeg børnene med i legestue. Her mødes en håndfuld dagplejere og "deres børn" til sang og leg. Vi tager i legestue for at børnene kan blive fortrolige med at være i store grupper og møde nyde børn og voksne.

Jeg lægger stor vægt på en ærlig og åben dialog i samarbejdet med forældre, så I trygt kan aflevere jeres barn til mig.

Om mig

Inger Bruun Elmkvist
Monradsgade 31
7400  Herning

Født: 1978