Tilbage

Malene Blæsbjerg

Malene er dagplejer i distrikt 9 - Hammerum og Gjellerup. Læs om hende her.

I min dagpleje vil jeres barn opleve nærvær, ro og omsorg - og ikke mindst sjov og ballade. Hjemlig hygge er et nøgleord, og vi tager tingene som de kommer. Vores hverdag er bygget op, så den er tilpasset børnene og deres behov og udvikling. Vi elsker at læse, synge, hoppe, danse og fjolle.

Jeg er uddannet socialpædagog og massør, og har desuden kurser og uddannelse inden for specialpædagogisk børnemassage, motorisk udvikling og sanseintegration, hvilket fylder meget i min pædagogiske tilgang. I dagligdagen bruger vi naturen rigtig meget og udnytter alle de fantastiske muligheder den giver, for udfoldelse og udvikling af motoriske og sanselige færdigheder. Vi vil derfor være ude hver dag. Samtidig går jeg meget op i sund og varieret kost - en del af det, laver vi selv fra bunden, naturligvis i fællesskab! Sociale kompetencer er naturligvis også i fokus i vores hverdag.

Jeg vægter et godt forældresamarbejde højt, så vi sammen får skabt de mest optimale rammer for jeres barn. Derfor forventer jeg ærlighed og tillid begge veje i samarbejdet.

I vil møde min kæreste Thomas, samt Malou fra 2009 og Noah fra 2010.

Om mig

Malene Blæsbjerg
Bogfinkevej 3, Hammerum
7400  Herning